-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
м'ясо охолоджене: свинина, курятина, код ДК 021:2015 (CPV) : 15110000-2 М’ясо- ID: UA-2025-05-27-010657-a
- Дата створення : 27.05.25
- Внутрішній номер закупівлі: 25427897
ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
- 1
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо охолоджене: свинина, курятина, код ДК 021:2015 (CPV) : 15110000-2 М’ясо- ID: UA-2024-06-17-008003-a
- Дата створення : 17.06.24
- Внутрішній номер закупівлі: 21852024
ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М’ясо охолоджене (шинка свинна, філе куряче, лопатка свинна, стегно куряче), код ДК 021:20...×-
М’ясо охолоджене (шинка свинна, філе куряче, лопатка свинна, стегно куряче), код ДК 021:2015 (CPV) : 15110000-2 М’ясо
- ID: UA-2023-11-24-013713-a
- Дата створення : 24.11.23
- Внутрішній номер закупівлі: 19777662
ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
М’ясо охолоджене (шинка свинна, філе куряче, лопатка свинна, стегно куряче), код ДК 021:20...×-
М’ясо охолоджене (шинка свинна, філе куряче, лопатка свинна, стегно куряче), код ДК 021:2015 (CPV) : 15110000-2 М’ясо
- ID: UA-2023-09-16-000042-a
- Дата створення : 16.09.23
- Внутрішній номер закупівлі: 18991294
ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо, код ДК 021:2015 (CPV) : 15110000-2 М’ясо- ID: UA-2023-07-28-003100-a
- Дата створення : 28.07.23
- Внутрішній номер закупівлі: 18528229
ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Продукти харчування (м'ясо), код ДК 021:2015 (CPV) : 15110000-2 М’ясо- ID: UA-2023-06-20-010909-a
- Дата створення : 20.06.23
- Внутрішній номер закупівлі: 18170614
ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М’ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця, печінка, тазостегнова та лопатка...×-
М’ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця, печінка, тазостегнова та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -15110000-2 «М’ясо»
- ID: UA-2021-05-28-011695-b
- Дата створення : 28.05.21
- Внутрішній номер закупівлі: 10104449
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопат...×-
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -15110000-2.
- ID: UA-2020-03-27-000505-a
- Дата створення : 27.03.20
- Внутрішній номер закупівлі: 4719695
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопат...×-
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -15110000-2.
- ID: UA-2020-03-11-001667-a
- Дата створення : 11.03.20
- Внутрішній номер закупівлі: 4623745
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Переговорна процедура
-
КЕП
-
Без аукціону
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопат...×-
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -1511000-2 "М’ясо"
- ID: UA-2019-06-19-000098-c
- Дата створення : 19.06.19
- Внутрішній номер закупівлі: 3489545
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопа...×-
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -1511000-2 "М’ясо"
- ID: UA-2019-05-27-000500-b
- Дата створення : 27.05.19
- Внутрішній номер закупівлі: 3408587
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М"ясо- ID: UA-2019-05-24-000943-a
- Дата створення : 24.05.19
- Внутрішній номер закупівлі: 3403363
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопа...×-
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -1511000-2 "М’ясо"
- ID: UA-2019-05-02-000730-b
- Дата створення : 02.05.19
- Внутрішній номер закупівлі: 3378899
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15113000-3 СвининаТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопа...×-
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -1511000-2
- ID: UA-2019-04-16-001651-c
- Дата створення : 16.04.19
- Внутрішній номер закупівлі: 3294213
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина та яловичина (полядвиця,тазостегнова ча...×-
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина та яловичина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна; лопатка яловича). Лот 2. Потрухи (язик яловичий, печінка яловича) Лот 3. Курятина (філе куряче, бедро куряче).
- ID: UA-2018-04-06-000771-c
- Дата створення : 06.04.18
- Внутрішній номер закупівлі: 1971181
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА" ЄДРПОУ: 02125266ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -