-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо (М’ясо)- ID: UA-2025-09-16-013944-a
- Дата створення : 16.09.25
- Внутрішній номер закупівлі: 26453586
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоПропозиції розглянутіперіод кваліфікації завершився 4 дні назад
-
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
ДК 021:2015 – 15110000-2 «М’ясо» (М’ясо в асортименті)- ID: UA-2025-08-05-011131-a
- Дата створення : 05.08.25
- Внутрішній номер закупівлі: 26058774
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
ДК 021:2015 – 15110000-2 «М’ясо» (М’ясо в асортименті)- ID: UA-2025-05-01-006551-a
- Дата створення : 01.05.25
- Внутрішній номер закупівлі: 25165946
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
- 1
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
ДК 021:2015 – 15110000-2 «М’ясо» (Свинина заморожена; Яловичина заморожена; Курятина охоло...×-
ДК 021:2015 – 15110000-2 «М’ясо» (Свинина заморожена; Яловичина заморожена; Курятина охолоджена)
- ID: UA-2025-02-11-003704-a
- Дата створення : 11.02.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24383925
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590- ID: UA-2024-11-19-015235-a
- Дата створення : 19.11.24
- Внутрішній номер закупівлі: 23313849
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590- ID: UA-2024-10-18-013801-a
- Дата створення : 18.10.24
- Внутрішній номер закупівлі: 22949687
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена), Лопаткова частина свиняча...×-
ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена), Лопаткова частина свиняча (заморожена), М'ясо яловичини вищого ґатунку(заморожене), Четвертина тушки задня курчат-бройлерів (заморожена), Філе курчат-бройлерів охолоджене)
- ID: UA-2023-02-20-013837-a
- Дата створення : 20.02.23
- Внутрішній номер закупівлі: 17035532
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Українська Визвольна Війна
-
Без аукціону
15110000-2 «М’ясо» (Філе курчат-бройлерів заморожене, Лопаткова частина свиняча заморожена...×-
15110000-2 «М’ясо» (Філе курчат-бройлерів заморожене, Лопаткова частина свиняча заморожена, М'ясо яловичини заморожене, Печійка яловича заморожена)
- ID: UA-2022-10-21-011607-a
- Дата створення : 21.10.22
- Внутрішній номер закупівлі: 15648385
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчат-бройлерів охолоджене; Четвертина тушки...×-
код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчат-бройлерів охолоджене; Четвертина тушки задня курчат-бройлерів охолоджена; Тушка курчат-бройлерів патрана 1 категорії заморожена)
- ID: UA-2022-02-09-010047-b
- Дата створення : 09.02.22
- Внутрішній номер закупівлі: 14041311
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги відміненоТорги відмінено -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
код ДК 021:2015 -15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена), Язик яловичий (заморо...×-
код ДК 021:2015 -15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена), Язик яловичий (заморожений), Шийна частина свиняча без кістки (заморожена), Корейка свиняча без кістки (заморожена), Лопаткова частина свиняча (заморожена), Ребро свиняче (заморожене), Котлетне м'ясо свиняче (заморожене), М'ясо яловичини вищого ґатунку(заморожене) ).
- ID: UA-2022-02-07-002145-a
- Дата створення : 07.02.22
- Внутрішній номер закупівлі: 13994809
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги відміненоТорги відмінено -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена); Язик яловичий (заморожений...×-
ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена); Язик яловичий (заморожений); Шийна частина свиняча без кістки (заморожена); Корейка свиняча без кістки (заморожена); Лопаткова частина свиняча (заморожена); Ребро обрізне свиняче (заморожене); Котлетне м'ясо свиняче (заморожене); М'ясо яловичини вищого гатунку (заморожене)
- ID: UA-2021-02-09-003144-c
- Дата створення : 09.02.21
- Внутрішній номер закупівлі: 8528142
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчат-бройлерів 1 кат. (охолоджене); Чверть курчат...×-
ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчат-бройлерів 1 кат. (охолоджене); Чверть курчат-бройлерів 1 кат. (охолоджене); Печінка курчат-бройлерів (заморожена)
- ID: UA-2021-02-09-002581-c
- Дата створення : 09.02.21
- Внутрішній номер закупівлі: 8524443
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена), Серце яловиче (заморо...×-
код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена), Серце яловиче (заморожене), Язик яловичий (заморожений), Нирки яловичі (заморожені), Шийна частина свиняча без кістки (заморожена), Корейка свиняча без кістки (заморожена), Лопаткова частина свиняча (заморожена), Ребро свиняче (заморожене), Котлетне м'ясо свиняче (заморожене), М'ясо яловичини вищого ґатунку(заморожене) ).
- ID: UA-2020-03-18-000274-c
- Дата створення : 18.03.20
- Внутрішній номер закупівлі: 4661168
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена), Серце яловиче (заморо...×-
код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Печінка яловича (заморожена), Серце яловиче (заморожене), Язик яловичий (заморожений), Нирки яловичі (заморожені), Шийна частина свиняча без кістки (заморожена), Корейка свиняча без кістки (заморожена), Лопаткова частина свиняча (заморожена), Ребро свиняче (заморожене), Котлетне м'ясо свиняче (заморожене), М'ясо яловичини вищого ґатунку(заморожене) ).
- ID: UA-2020-01-15-002459-c
- Дата створення : 15.01.20
- Внутрішній номер закупівлі: 4295087
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоТорги не відбулисяТорги не відбулися -
-
-
Відкриті торги
-
КЕП
код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо», (Філе курчат-бройлерів охолоджене; Четвертина тушки...×-
код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо», (Філе курчат-бройлерів охолоджене; Четвертина тушки задня курчат-бройлерів охолоджена; Філе курчат-бройлерів заморожене; Четвертина тушки задня курчат- бройлерів заморожена; Тушка курчат-бройлерів патрана 1 категорії заморожена; Печінка курчат-бройлерів заморожена).
- ID: UA-2020-01-15-000269-b
- Дата створення : 15.01.20
- Внутрішній номер закупівлі: 4293988
Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут” ЄДРПОУ: 02066769ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -