- 
- 
                    Закупівля без використання електронної системи
- 
                        КЕП
- 
                        Без аукціону
 ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо- ID: UA-2020-11-05-010075-c
- Дата створення : 05.11.20
- Внутрішній номер закупівлі: 7065883
 ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена
- 
                    
- 
- 
                    Закупівля без використання електронної системи
- 
                        КЕП
- 
                        Без аукціону
 ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Печінка яловича, заморожена)- ID: UA-2020-09-18-001301-a
- Дата створення : 18.09.20
- Внутрішній номер закупівлі: 6351103
 ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена
- 
                    
- 
- 
                    Закупівля без використання електронної системи
- 
                        КЕП
- 
                        Без аукціону
 ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (чвертки курчат бройлерів, охолоджені)- ID: UA-2020-09-18-000750-a
- Дата створення : 18.09.20
- Внутрішній номер закупівлі: 6350099
 ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена
- 
                    
- 
- 
                    Закупівля без використання електронної системи
- 
                        КЕП
- 
                        Без аукціону
 ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Печінка яловича, заморожена)- ID: UA-2020-06-22-008208-c
- Дата створення : 22.06.20
- Внутрішній номер закупівлі: 5360883
 ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена
- 
                    
- 
- 
                    Закупівля без використання електронної системи
- 
                        КЕП
- 
                        Без аукціону
 ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо- ID: UA-2020-06-22-007970-c
- Дата створення : 22.06.20
- Внутрішній номер закупівлі: 5360438
 ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена
- 
                    
- 
- 
                    Закупівля без використання електронної системи
- 
                        КЕП
- 
                        Без аукціону
 Мясо- ID: UA-2019-01-16-003150-c
- Дата створення : 16.01.19
- Внутрішній номер закупівлі: 2858998
 ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена
- 
                    
