-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо- ID: UA-2020-04-13-000461-c
- Дата створення : 13.04.20
- Внутрішній номер закупівлі: 4806110
ЗАПОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЄДРПОУ: 02125243ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо- ID: UA-2019-02-21-002061-b
- Дата створення : 21.02.19
- Внутрішній номер закупівлі: 3038751
ЗАПОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЄДРПОУ: 02125243ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Консерви та готові страви з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові- ID: UA-2016-11-07-000017-c
- Дата створення : 07.11.16
- Внутрішній номер закупівлі: 290950
ЗАПОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЄДРПОУ: 02125243ДК 021:2015: 15131000-5 М’ясні пресерви та виробиЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячи...×-
М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене
- ID: UA-2016-11-04-000371-c
- Дата створення : 04.11.16
- Внутрішній номер закупівлі: 14296
ЗАПОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЄДРПОУ: 02125243ДК 021:2015: 15100000-9 Продукція тваринництва, м’ясо та м’ясопродуктиЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо свійської птиці, заморожене- ID: UA-2016-11-04-000344-c
- Дата створення : 04.11.16
- Внутрішній номер закупівлі: 14135
ЗАПОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЄДРПОУ: 02125243ДК 021:2015: 15100000-9 Продукція тваринництва, м’ясо та м’ясопродуктиЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти...- ID: UA-2016-11-04-000323-c
- Дата створення : 04.11.16
- Внутрішній номер закупівлі: 14082
ЗАПОРІЗЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЄДРПОУ: 02125243ДК 021:2015: 15100000-9 Продукція тваринництва, м’ясо та м’ясопродуктиЗавершена -