-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
03220000-9 овочі, фрукти та горіхи- ID: UA-2025-02-25-007791-a
- Дата створення : 25.02.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24535486
Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -
-
- 1
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
03220000-9 Овочі фрукти та горіхи- ID: UA-2025-01-23-019061-a
- Дата створення : 23.01.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24160523
Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Овочі, фрукти та горіхи- ID: UA-2025-01-21-011394-a
- Дата створення : 21.01.25
- Внутрішній номер закупівлі: 24110831
ДП Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -
-
- 1
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Вимоги до фасування, упоковки: 1. Апельсин Фасування: не більше 20 кг; Упаковка: ящик ка...×-
Вимоги до фасування, упоковки: 1. Апельсин Фасування: не більше 20 кг; Упаковка: ящик картонний, дерев’яний або пластмасовий. 2. Банан Фасування: не більше 20 кг; Упаковка: ящик картонний суцільний. 3. Виноград Фасування: не більше 10 кг; Упаковка: ящик картонний, дерев’яний або пластмасовий. 4. Груша Фасування: не менше 15 кг та не більше 20 кг; Упаковка: ящик дерев’яний або пластмасовий. 5. Лимон Фасування: не більше 20 кг; Упаковка: ящик дерев’яний або пластмасовий. 6. Мандарин Фасування: не менше 10 кг та не більше 20 кг; Упаковка: ящик картонний, дерев’яний або пластмасовий. 7. Персик Фасування: не менше 10 кг та не більше 20 кг; Упаковка: ящик картонний, дерев’яний. 8. Слива угорка Фасування: не більше 15 кг; Упаковка: ящик картонний або платмасовий; 9. Яблука Фасування: не більше 20 кг; Упаковка: ящик дерев’яний або пластмасовий.
- ID: UA-2024-07-26-008423-a
- Дата створення : 26.07.24
- Внутрішній номер закупівлі: 22169472
ДП Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -
- 1
-
Запит (ціни) пропозицій
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Щавель свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8472, Шпинат свіжий, першого товарного сорту,...×-
Щавель свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8472, Шпинат свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8061, Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233, Кабачки свіжі, першого товарного сорту, довжина 7-26 см, Цибуля зелена свіжа, ДСТУ 6011, Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, Помідори (томати) свіжі, польові, дрібноплідні, ДСТУ 3246, Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246, Печериці великі, вищого сорту, Петрушка молода свіжа, листкова, ДСТУ 6010, Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659, Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247, Морква молода свіжа, з обрізаною зеленню, Салат зелений свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8107, Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624, Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, Буряк столовий молодий, з обрізаною зеленню, першого товарного сорту, Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660, Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту. 1. Баклажан Фасування: не менше 15 кг та не більше 20 кг; Упаковка: мішки сітчасті полімерні або тканинні. 2. Буряк свіжий Фасування: не більше 20 кг; Упаковка: мішки сітчасті полімерні. Кожна пакувальна одиниця повинна містити буряк одного ботанічного і товарного сорту. 3. Капуста пекінська свіжа Фасування:не менше 15 кг та не більше 20 кг; Упаковка: кожний качан упакований в плівку з подальшим пакуванням в ящик картонний. 4. Капуста білоголова свіжа пізньостигла Фасування:не менше 15 кг та не більше 20 кг; Упаковка: мішки сітчасті полімерні; 5. Кріп свіжий Фасування: не більше 1 кг; Упаковка: поліетиленоий нещільно закритий пакет. 6. Салат свіжий Фасування: не менше 1 кг та не більше 3 кг; Упаковка: поліетиленоий нещільно закритий пакет. 7. Морква свіжа Фасування: не більше 20 кг Упаковка: мішки сітчасті полімерні; 8. Огірок свіжий Фасування:не більше 20 кг; Упаковка: мішки сітчасті полімерні; 9. Перець солодкий свіжий (болгарський) свіжий Фасування: не більше 20 кг; Упаковка: мішки сітчасті полімерні. 10. Петрушка молода свіжа Фасування: та не більше 1 кг; Упаковка: поліетиленоий нещільно закритий пакет. 11. Печериці свіжі Фасування:не менше 15 кг та не більше 20 кг; Упаковка: ящик дерев’яний або пластмасовий для овочів і фруктів 12. Помідор свіжий (видовжені) Фасування: не більше 20 кг; Упаковка: мішки сітчасті полімерні або яшики пластмасові. 13. Помідор свіжий дрібноплідний Фасування:не більше 1,0 кг; Упаковка: пластикові контейнери. 14. Цибуля зелена свіжа Фасування: не більше 1 кг; Упаковка: поліетиленова плівка. 15. Цибуля ріпчаста свіжа Фасування: не менше 7 кг та не більше 25 кг; Упаковка: мішки сітчасті полімерні. Кожна пакувальна одиниця повинна містити цибулини одного ботанічного і товарного сорту. 16. Цуккіні Сорт перший, Фасування: не більше 20 кг; Упаковка: ящик картонний суцільний ; 17. Часник свіжий Фасування: не більше 25 кг; Упаковка: мішки сітчасті полімерні. Кожна пакувальна одиниця повинна містити цибулини часнику одного ботанічного і товарного сорту. 18. Шпинат свіжий Фасування: не менше 0,2 кг та не більше 1 кг; Упаковка: поліетиленоий нещільно закритий пакет. 19. Щавель свіжий Фасування: не менше 0,2 кг та не більше 1 кг; Упаковка: поліетиленоий нещільно закритий пакет.
- ID: UA-2024-07-26-005555-a
- Дата створення : 26.07.24
- Внутрішній номер закупівлі: 22166614
ДП Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Овочі, фрукти та горіхи- ID: UA-2024-02-16-011747-a
- Дата створення : 16.02.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20774902
Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи- ID: UA-2024-01-24-016873-a
- Дата створення : 24.01.24
- Внутрішній номер закупівлі: 20512620
Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи- ID: UA-2023-12-14-020420-a
- Дата створення : 14.12.23
- Внутрішній номер закупівлі: 20074382
Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -
-
-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи- ID: UA-2023-12-14-014293-a
- Дата створення : 14.12.23
- Внутрішній номер закупівлі: 20068425
Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -
-
-
Відкриті торги з особливостями
-
КЕП
ДК 021:2015 CPV:03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи- ID: UA-2023-11-06-013244-a
- Дата створення : 06.11.23
- Внутрішній номер закупівлі: 19529987
Київський національний університет імені Тараса Шевченка ЄДРПОУ: 02070944ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиЗавершена -