-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
Послуги їдалень
документація додається
Завершена
6 334 681.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 31 673.41 UAH
мін. крок: 0.5% або 31 673.41 UAH
Період уточнення:
01.12.2017 14:34 - 23.12.2017 10:00
Відповідь надана
просимо роз'яснити
Номер:
2c2d07546119467aad015b49d27ec4c9
Дата опублікування:
11.12.2017 17:06
Опис:
В порядку оцінки нецінових критеріїв зазначено, що принцип, за яким оцінюється критерій «Гарантійні зобов’язання»: наявність/відсутність у учасника матеріально – технічної бази, що гарантує безперебійне надання послуг в складних умовах (неможливість приготування страв за місцем замовника через відсутність енергопостачання, стихійні події та інші непередбачувані ситуації).
Питома вага критерія: 5 %
Опції:
1 - Наявна матеріально – технічна база (власна виробнича база, спеціалізований автотранспорт), яка дозволяє надавати послуги в складних умовах ( в т.ч. в разі неможливості приготування страв за місцем замовника через відключення електропостачання, виникнення стихійних подій, інших надзвичайних ситуацій) - оцінюється в 5 %.
2 - Наявна матеріально – технічна база, яка дозволяє надавати послуги на умовах аутсорсинга - оцінюється в 0 %.
При цьому, як одним з кваліфікаційних критеріїв вказано, учасник має документально підтвердити можливість надати послуги навіть під час аварійних та/або веєрних відключень енергоносіїв на території Замовника, Учасник зобов’язаний надати у складі тендерної пропозиції документи, які підтверджують можливість Учасника забезпечити гарячим харчуванням підопічних навіть в разі час аварійних та/або веєрних відключень енергоносіїв (договорів на виробництво готової їжі та доставку їжі до місця надання послуг гарячою з додержанням санітарних норм та правил, та інш.).
З викладеного не зрозуміло, що саме Замовник розуміє під поняттям “аутсорсинг” - приготування їжі особисто учасником на власних виробничих базах, чи надання послуг приготування їжї сторонніми організаціями (третіми особами), оскільки в тендерній документації замовник вимагає надати саме договори на приготування та доставку готової їжі (тобто укладеними з третіми особами), при цьому в нецінових критеріях зазначає, що надання послуг на умовах “аутсорсингу” буде оцінено в 0%.
Прошу надати роз'яснення з наступних питань:
1. Роз'яснити поняття “аутсорсинг” та його практичне застосування до даної процедури закупівлі.
2. Роз'яснити чи має Замовник, під час аварійних та/або веєрних відключень енергоносіїв, надавати послуги з приготування їжї власними силами на власних виробничих базах, чи має укласти договір про надання послуг з приготування готової їжі з третіми особами?
3. Роз'яснити яким чином, за викладених вище суперечливих між собою вимог тендерної, замовник буде оцінювати критерій «Гарантійні зобов’язання».
Відповідь:
Враховуючи досвід надання послуг харчування минулих років Учасник повинен забезпечити безперебійне надання послуг харчування підопічним Замовника, навіть під час відсутності енергоносіїв, чи будь-яких інших збоїв з постачання комунальних послуг, чи в разі поломки будь-якого обладнання на харчоблоці Замовника, чи в зв’язку з погодними умовами. Яким чином Учасник буде надавати послуги харчування під час відсутності електромережи, чи зламу обладнання, кожен вирішує самостійно. Більш того аукціон саме в тому і полягає, що кожен Учасник представляє замовнику варіанти надання послуг під час аварій, а Замовник вже вибирає найбільш вигідні йому умови.
Конкретизувати щодо наявності власного обладнання, приміщення та автотранспорту, чи укладання договорів зі сторонніми організаціями, Замовник не може.
Дата відповіді:
12.12.2017 16:35