-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Молоко пастеризоване
Молока пастеризоване жирністю 2.6. Товар повинен відповідати вимогам чинних стандартів: ДСТУ, ГОСТ, ГСТУ, СОУ та технічних умов ТУ У щодо безпечності та якості. Постачальник гарантує якість товару, згідно санітарно-технічних вимог, яка повинна відповідати найвищому рівню технологій і стандартів (якісне посвідчення, сертифікати, висновки, тощо). Залишковий термін придатності продукту на момент поставки має складати не менше 85% від загального терміну придатності (гарантійний термін) та згідно Додатку №1.
Торги відмінено
198 598.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 992.99 UAH
мін. крок: 0.5% або 992.99 UAH
Період уточнення:
10.12.2021 14:40 - 16.12.2021 14:45
Без відповіді
тех умови
Номер:
6a636aac17784a07b31d46ded7833c8b
Дата опублікування:
14.12.2021 11:48
Опис:
Доброго дня. Просимо внести зміни до технічної документації - Молоко пастеризоване жирністю від 2,6% . Дякуємо.
Відповідь надана
технічні вимоги (забезпечення рівного доступу учасників до закупівлі)
Номер:
199fdd0f11334010a4f948b14d445b98
Дата опублікування:
11.12.2021 18:32
Опис:
Доброго дня, шановний Замовнику. Згідно технічних вимог до предмету закупівлі вимагається, що товар повинен відповідати вимогам чинних стандартів ДСТУ, і зокрема щоб воно було жирністю чітко 2,6%. Дана вимога унеможливлює участь широкого кола учасників і порушує принципи здійснення публічних закупівель, а саме «добросовісної конкуренції серед учасників, запобігання корупційним діям і зловживанням, відкритості та прозорості на всіх стадіях закупівель».
Згідно Національному Стандарту України Молоко коров’яче питне технічні умови ДСТУ 2661:2010, а саме п 4. Класифікація. 4.1 Молоко питне залежно від масової частки жиру виробляють: - з масовою часткою жиру від 1% до 6%.
А також п.5. Загальні технічні вимоги.
Табл 2. Фізико – хімічні показники:
- з масовою часткою жиру від 1% до 2,45% ДСТУ (ISO 8968-2/1DF 20-2)
- з массовою часткою жиру 2,5% до 4,55% ДСТУ (ISO 8968-3/IDF 20-3)
Тому, наполягаємо на внесенні змін до технічної документації торгів, з метою забезпечення рівного доступу учасників до цієї Закупівлі, а саме - Молоко пастеризоване жирністю 2,5% - 4,55%.
Відповідь:
Доброго дня, замовник має право закуповувати молоко 2.6% жирності відповідно до власних потреб, при цьому не порушуючи принципів визначених ЗУ "Про публічні закупівлі". Дана вимога не обмежує конкуренцію між учасниками, оскільки в Україні достатня кількість виробників, що виробляють молоко 2.6% жирності. Тому жодних порушень законодавства в діяльності Замовника не вбачається. Підстави для внесення змін до тендерної документації відсутні.
Дата відповіді:
14.12.2021 11:38