-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Молочні продукти різні
- Сметана масова частка жиру не менше 20% згідно ДСТУ, фасована у пакети по 450г; строк придатності не менше 5 діб. Зовнішній вигляд і консистенція - однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа. Дозволено недостатньо густа, наявність поодиноких пухирців повітря, незначна крупинчатість. Запах і смак - чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір - білий з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. -Кефір жирний, згідно ДСТУ 4418:2005, фасований в пакетах ємкістю 950 г, жирність – 2,5%. Зовнішній вигляд і консистенція – однорідна, в’язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски; незначне відокремлення сироватки. Запах-чистий, кисломолочний. Смак щипкий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір-молочно-білий, рівномірний за всією масою.