• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Ковбасні вироби

Період подачі пропозицій

до закінчення періоду залишився день (до 04.12.25 00:00)

17 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: cb11002c40f442c5b2f0cd4adab18a59
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2025 20:58
Відповідність ДСТУ
ID: cb3aa0a4adb542f69c0f9e65c3b0a74c  
Очікуване значення : ДСТУ 4435  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2025 20:58
Склад м'ясної сировини
ID: e14c2ffbcd0f4e3d96456ac34b194d4b  
Очікувані значення : свинина, курятина  
Кількість значень у відповіді : 2  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2025 20:58
За способом обробки
ID: adf537af06cc4b33848685600cdc8b8f  
Очікуване значення : напівкопчена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2025 20:58
Сорт
ID: ca7ec7efc8104e6dab4350b42c908bf3  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: cbac23170cbd4caba6037b0b81a4a4ec
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варено-копчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2025 20:58
За способом обробки
ID: f4cdbaeabd7f458eb45221e2c3f97f91  
Очікуване значення : варено-копчена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2025 20:58
Відповідність ДСТУ
ID: 8b275dcc7469451e87f9e2916cfea4ae  
Очікуване значення : ДСТУ 4591  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2025 20:58
Сорт
ID: a847112a2ce6475da9d93edb15642653  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2025 20:58
Склад м'ясної сировини
ID: 8c753fdc7e1b4cd4b5cd1ce76ce4209d  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Кількість значень у відповіді : 2  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження