• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Яловичина великими шматками, без кістки. Вищого ґатунку, охолоджена. Допускається м'ясо з задньої, грудної або спинної частини туші (шинка, лопатка, корейка). Відповідність ДСТУ 4589:2006. Свинина великим шматками, без кістки, вищого ґатунку, охолоджена. Не жирна (менше 15 грамів жиру на 100 грам м'яса). Допускається м'ясо з задньої, грудної або спинної частини туші (шинка, лопатка, корейка). Відповідність ДСТУ 4590:2006. Філе куряче охолоджене, рожевого кольору, без кістки, без шкіри, без механічних пошкоджень, розрізів та плям.Свіже та якісне, без чужорідних часточок, бруду, крові, сторонього запаху. Відповідність ДСТУ 3143-2013. Товар має бути свіжим та якісним (за органолептичними, хімічними, мікроскопічними, гістологічними показниками). Без сторонніх запахів та слизювання. Не допускається товар неякісної технологічної обробки, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, ознаками несвіжості. Товар має відповідати діючим стандартам, правилам, технічним умовам тощо, що регулюють відповідність даного виду товару. Якість має бути підтверджена сертифікатами якості від виробника. Мають бути в наявності всі реєстраційні посвідчення та дозвільні документи. Поставка товару здійснюється згідно замовлень в період з листопада 2025 року до 31.12.2025. 3 рази на тиждень до 11 години за заявками Замовника.

Торги не відбулися

85 285.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: dc7d311b2c424a2aba63c4414709bcbf
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Частина
ID: b585ff84a3874841b55311c439a1b4bf  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Термічний стан
ID: e378b221da7a4d80bf3d15fa6a9cf761  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Характеристики не суперечать
ID: a54bd0cd51e64ba89e4c8c5cf19a178a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5529d80737614fbd88b23e98c49b8bb1
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Частина
ID: b3cbb42ab05244489a52c68be1330a72  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Термічний стан
ID: 91aa89261e7745b1a734e6fef9259db5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 42539955e16544e6912208d639f8cddb  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
З шкірою
ID: f6674491bd9844b695dea2b93950347b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Наявність кісток
ID: 93fbb85a617a4998ae125bfb6f33bdef  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Категорія
ID: c20fff2f7b6b439cabf07628cdc89e24  
Очікуване значення : перша  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: e243a8a6154c4ce28dfb995dbc14fd8c
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Вид
ID: bbb70cce361e437e829d04e86f094377  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Частина
ID: d45a1b00d2de4b63893c8d64f47489d1  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Термічний стан
ID: b7fa65adcc4f42978e53a988aa1feb36  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.11.2025 22:07
Відповідність стандарту
ID: 863c5e74b20b4292a8a784bf73280577  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження