• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Яйця столові курячі

Постачання здійснюється дрібними партіями один-два рази на тиждень, у кількості відповідно до наданих заявок Замовника до кожного закладу окремо. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями транспортом учасника-переможця. Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст. 44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Поставка товару має здійснюватися автотранспортом Постачальника, що призначений продуктів харчування. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі та виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці). Продукція, що поставляється повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. Доставка до місця поставки товару, навантаження та розвантаження, здійснюється Учасником за його власний рахунок та входить до ціни товару. Товар повинен мати на своєму маркуванні позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. Маркування харчових продуктів повинне відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Харчові продукти не повинні містити генетично модифікованих організмів. При поставці кожна партія товару супроводжується посвідченням про якість або: декларацією виробника, протоколом випробування, сертифікатом якості та товарно–транспортною накладною. Постачання товару та відповідна документація на товар, щодо предмета закупівлі, здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Завершена

49 900.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: db9cd9e8fd9b4443becd22b848fb6a9a
Критерій стосується номенклатури Яйця столові курячі
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.10.2025 10:28
Відповідність ДСТУ 5028
ID: 06f2e1e0529544eb809ac5756ffb57af  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.10.2025 10:28
Маса одного яйця
ID: 5e52a7301c534bbb8ef3b90e688cf4dd  
Очікуване значення : від 53 до 62,9 г  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.10.2025 10:28
Категорія
ID: 2c5aeb63807c4f9593c7383853d493d9  
Очікуване значення : Перша (М)  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження