-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246; Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190; Сливи свіжі, великоплідні, сорт вищий, від 35 мм
Завершена
16 600.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 7afb7fe53dba49fbb1919ef3bd98cfb7
Критерій стосується номенклатури Сливи свіжі, великоплідні, сорт вищий, від 35 мм
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Сорт
ID: adb8c7df017a4858828d954d75db0de2
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Різновид
ID: 51429ef384854b1d9d09c833b188b797
Очікуване значення :
великоплідні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Діаметр плоду
ID: 7c8706e2564e4ed28bf6c7c24897266e
Очікуване значення :
не менше 35 мм
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 858eb41cd1fa41b592b506ae849eca11
Критерій стосується номенклатури Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Вид сорту
ID: 3c50876bb4fd4bb69c9d1776f58837e2
Очікуване значення :
подовженої форми
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Розмір плоду
ID: 6906a4f45de44c80ae69e6493dcb4081
Очікуване значення :
довжина не менше 10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Відповідність ДСТУ 2660
ID: 52b2d31967164671b42a2443d9225e65
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 9a2c16958ced4afa9767782a1b1fcf16
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Сорт
ID: 7d5830cc979145cd92015b34bd5900e8
Очікуване значення :
подовженої форми
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Розмір плоду
ID: a724988f540c4015b982502353a08653
Очікуване значення :
довжина не менше 6 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 3a0c797ceba34cf792b2c4b31c689ade
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: d482db81196747bcb57d2bc55c398a65
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Тип вирощування
ID: 8982243d2d9e4b2ebcb29e84d156612b
Очікуване значення :
польові
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Вид плоду
ID: b9e0ae179127460eab6701dbebbc828f
Очікуване значення :
округлі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Діаметр плоду
ID: 2f3dc0fe66044226a7e9dae5bc768824
Очікуване значення :
не менше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Відповідність ДСТУ 3246
ID: 19ac785fd2d044c79135d0827ae751a1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Колір
ID: 7439375aa9394f16b48b5c33b6594f2c
Очікуване значення :
червоний
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5f98fce43330482b99ee9faf92a8e84f
Критерій стосується номенклатури Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Вид сорту
ID: b834bc98322d43e78e532293c684e282
Очікуване значення :
з плоскою, овальною та округлою формою
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Діаметр плоду
ID: 1aaa9aac82584e279aea11536cde7716
Очікуване значення :
не менше 15 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2025 15:18
Відповідність ДСТУ 3190
ID: a4bb47acccb94137b2f6c6f473b3f2ee
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження