-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Продукція борошномельно-круп’яної промисловості
Постачання товару здійснюється невеликими партіями, відповідно до заявок Замовника, за адресами 23 (двадцяти трьох) закладів, підпорядкованих Управлінню освіти і науки Бердичівської міської ради. Товар має постачатися і розвантажуватись транспортом та силами Учасника з наданням копій документів з підтвердженням якості товару.
Завершена
428 800.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 23f9e8dc1c844337b1ecd6bff2e6cc5b
Критерій стосується номенклатури Крупа пшенична кус-кус, ДСТУ 7699
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Сорт пшениці
ID: 2b433eb69a4e43d0b0f475df1b972dd9
Очікуване значення :
твердий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Характеристики не суперечать ДСТУ 7699
ID: 61ac290093fd4eae969f15809e050402
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Містить глютен
ID: 3e0a27960d484d9ba3b8e656b080a7ba
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8922ab9c51924e26b740193c06713d42
Критерій стосується номенклатури Крупа пшенична булгур, з твердих сортів пшениці, помел №2 (середній)
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Вид
ID: 80c2530fb3ff4926a6d21bc3c521eb76
Очікуване значення :
булгур
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Номер (Помел)
ID: 3e596bbdd6694035a10d0e69af780d6d
Очікуване значення :
№2 (середній)
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Сорт пшениці
ID: ee8100c303234763b70929e226f67578
Очікуване значення :
твердий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Характеристики не суперечать ДСТУ 7699
ID: 83120e5df49c492ea945c23e3bdddc57
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Містить глютен
ID: 0c686b07952f4afba9ee921c74b7d325
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 6cfa8f462e234512b7704eb5f63c625c
Критерій стосується номенклатури Крупа пшенична Артек з м'яких сортів пшениці, ДСТУ 7699
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Вид
ID: b5ce5d0aab814f269cadd73bff9cbed9
Очікуване значення :
артек
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Сорт пшениці
ID: 8e955df6fdc1442cbc0309d15a849815
Очікуване значення :
м'який
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Характеристики не суперечать ДСТУ 7699
ID: 88a4e2722a0b4b32becb7d7036e5e94a
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Містить глютен
ID: 5e1de84e1dcb467eabce96ea20dc79df
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 8966078003b64d318785f7b59dcb1d2f
Критерій стосується номенклатури Крупа гречана ядриця, ґатунок перший, ДСТУ 7697
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Вид
ID: 56f389e9a9ef4f30af9560d5e92c2267
Очікуване значення :
ядриця
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Ґатунок
ID: 8c92392c787f43d8b5a582612b3456c6
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Характеристики не суперечать ДСТУ 7697
ID: f1c1f583fbd545cbbe145f6ba19b7450
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Обробка парою
ID: 278d9a336fef4a08b04a80d5d56af0ad
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Містить глютен
ID: 372427a1a9b947fd8544095e70148131
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: 5400b340c5db4835ae08c5739dcd600a
Критерій стосується номенклатури Рис круглозернистий шліфований, сорт вищий, ГОСТ 6292
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Вид
ID: 6e4e2a36df41497e80c2b51ebe9ca2ed
Очікуване значення :
шліфований
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Тип
ID: ac1e29709bd14dffbd8c42c174b2cb95
Очікуване значення :
круглозернистий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Характеристики не суперечать ГОСТ 6292
ID: 134db5d58d35423cb238c5f74c7e1c42
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Сорт
ID: 0c1f1544691c4eb4bc41ace2746d7e77
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Пропарений
ID: 7b5114cbcd344a1fa8d91e60edffe5df
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Містить глютен
ID: a03d08e149c04ef485b1ced1e3d8d1ba
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
ID: c50ac69feca24e368338447ceba8ff14
Критерій стосується номенклатури Крупа вівсяна, плющена, ґатунок вищий, ДСТУ 7698
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Вид
ID: 5edb5386300d41fea80c9d280f9ca4c5
Очікуване значення :
плющена
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Ґатунок
ID: 21afd611f837431cad9ef10c428a4610
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Характеристики не суперечать ДСТУ 7698
ID: 6f0d2bec48374d27af13e23634b633bd
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Містить глютен
ID: 331188c579fd4d7abcc1ce9bcf7e777a
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7a1b6d8c7e4f467cb47e540b73584d41
Критерій стосується номенклатури Борошно пшеничне, сорт вищий, ГСТУ 46.004
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Характеристики не суперечать ГСТУ 46.004
ID: 65f16cbb014e47be95484b601ac50791
Очікуване значення :
так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2025 17:05
Сорт
ID: 1f739ed99a5e451c80111740bfd752b2
Очікуване значення :
вищий
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження