• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Яблука свіжі; Апельсини свіжі; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Редиска свіжа, першого товарного сорту, без листків, ДСТУ 6009; Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247

Завершена

56 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ce62a2717f16428b8c7523ab31cba6b4
Критерій стосується номенклатури Редиска свіжа, першого товарного сорту, без листків, ДСТУ 6009
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Товарний сорт
ID: 4c3126ff6b2c492bba83ce156c36c422  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Листки обрізані
ID: b3fb3841e31a4950ba3fb9338b81c7bb  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Відповідність ДСТУ 6009
ID: f00dc05e62f34b5cb54c0dd586d1e9c7  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 87853ad4aaef4e058ef7224d35b26817
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Тип вирощування
ID: 9c8759b4b9ad40579eae81eabe6a0cea  
Очікуване значення : польові  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Розмір плоду
ID: d6e32efb756446cf959685ca2c0d6ab9  
Очікуване значення : середньоплідні (до 25 см)  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Діаметр плоду
ID: ece2568a9551484aa1fcf69e9ba478c8  
Очікуване значення : не більше 5,5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Відповідність ДСТУ 3247
ID: bfa40414274f42408be7361735bc5455  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 99b444b0155942d78ac33b1ccebe8c0e
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Ґатунок
ID: ef2b4dc590b74b25a4897276e8e892e3  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Колір (на момент реалізації)
ID: 9b7b4628933044bf81d7288018001355  
Очікуване значення : зелений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Розмір плодів
ID: 1b1b0f256bf1488bae906a83f85e8007  
Очікуване значення : не менше 20 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Діаметр плоду
ID: e2d4aeba71054e01b59c298d531ecde4  
Очікуване значення : не більше 4 см  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6ea86a438e5d41e8b8132641beac6e23
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Сорт
ID: d948d476ae5a47909d52011318ffade2  
Очікуване значення : округлої форми  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Розмір плоду
ID: 22bfda5609bf479b995df70e021de80b  
Очікуване значення : діаметр не менше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 8c1abe4689934060966868e1bcd8b0a6  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6b6a7531752949efb93716bd1f251701
Критерій стосується номенклатури Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Товарний сорт
ID: 8e5f1714306d44ec8b5b8c350deb2b66  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 63d0c5e640504637b98362797d93c71c
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 12a54997dec34cd38ca0eb761183acde  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Товарний сорт
ID: 58fedfd19723442cbd9c1b358566d4fe  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 384b9e83558b4a78a3bab07920e60539
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Колір (на момент реалізації)
ID: b478ceaa35e34eca82c0358bc7ed4efa  
Очікуване значення : від світло-помаранчевого до помаранчевого  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Діаметр плоду
ID: 07dc6c12eb3d4cb985fdc491d7fe4388  
Очікуване значення : не менше 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: 913f53de30dc4d4685c29e4cdc4de830  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Сорт
ID: f906d55a6db34639be21fd79778e58ec  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: 7101419f8ebc4531a3a01725c13c2cf8  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 113f6253032e48229043ac920d2ad378
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Термін достигання
ID: 529fcfdd06d94410a19ff3b47c53f9f9  
Очікуване значення : середньостиглі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Товарний сорт
ID: d761129334ef47c796a664042c7dbb9e  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Діаметр плоду
ID: 7a8aec471b0042fab74e4d38f2b3f3f0  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.03.2025 16:36
Відповідність ДСТУ
ID: e892ecb42bb34d86bb6dd0b4ceb1032f  
Очікуване значення : ДСТУ 8133  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження