• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Печінка яловича, охолоджена

Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590

Завершена

387 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: db7ad133551c44739a82bc82d42ca6a3
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Частина
ID: e788b5eb45ce4075822b5082d3472cc9  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Термічний стан
ID: e265f956915d4fc79578efb3d8874669  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7cbf20bba8cb491dabb2b78689b42345  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e561bacbae354466a37b26769e995930
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Частина
ID: b7c5f15f021645e58d107e09c74107be  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Термічний стан
ID: ff2f7d6bee60492e9752d4c3cbb77d96  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 19037964714149c5bd5e5649a3278678  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
З шкірою
ID: ea05914cbf414d75bbf8497a78699029  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Наявність кісток
ID: 80d27aa3e7ad46f29d5d13c21ec4ecb1  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3ddfc0d6974a4859ba4fb26e8432f3a0
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Частина
ID: 23ff8986dc2b4b33a088e65f59718d44  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Термічний стан
ID: f7514c770d394f73b390e7f3f06f7a11  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Відповідність стандарту
ID: f8acd9712138498395402a223140fe6c  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e36ea86df30b4c9eb5fe94f77f01bf58
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Вид
ID: 05381615d9354dc1ad687f0000f0b4bd  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Частина
ID: 71062b9e33524530aeb17d10a9c7b8e2  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Термічний стан
ID: 43a62dec93994127b377bf5c1516292a  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5060f6cf69e04a47933e8d554afe0bc4
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Частина
ID: 701d2c8f6c8b414a989c040c777430ea  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Термічний стан
ID: 301c5b0fdeea4dd69075341cd1369fdb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Відповідність стандарту
ID: 9549c501a3224f78b3d4a6d055e3273f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 30aebb3522ff4c928444d05f8c14c18c
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Вид
ID: a9197e14fd1e4a858131ee8a3279749c  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Частина
ID: e0e66e6d26b34b58b6608cd3249c6e56  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Термічний стан
ID: d5e9627b20e840ae8d1d0d8a73248e93  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Сорт
ID: ecfd5f105bac4a03aff758d496c489ef  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.01.2025 11:22
Відповідність стандарту
ID: c9dba3d616fa483487f04fd0521ce3c0  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження