-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133
Поставка здійснюватиметься окремими партіями, відповідно до письмових (в т.ч. електронних) або телефонних заявок Замовника. Поставка з 09:00 до 13:00 години за попереднім замовленням. Кількість згідно заявок.
Завершена
15 140.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 609f2f7540764d6fbde23534857ca6d8
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, пізньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Відповідність ДСТУ
ID: 33389b5b998b4321bac1da0ffc11a91d
Очікуване значення :
ДСТУ 8133
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Діаметр плоду
ID: 66c392d1218549b78169746602b50994
Очікуване значення :
не менше 70 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Товарний сорт
ID: ab0557f409404f909e25888a937e29cb
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Термін достигання
ID: 05cdad4d607444089faaaffa6bb9ec49
Очікуване значення :
пізньостиглі
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4a40031bcba84f86aa862b9681810b65
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 8ef6b7bc1fe84dbca3e9ca24153a474b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Строк достигання
ID: 948084eccfe54b18bde1ed9f9121d041
Очікуване значення :
пізньостигла
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Товарний сорт
ID: a838c4738c294c2b851e07c3a09fb310
Очікуване значення :
перший
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 2456bfc779854911b9709eed109c989a
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Відповідність ДСТУ 7033
ID: d2084fa6fd7a4a3593343f55dce91af3
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Діаметр коренеплоду
ID: b49abd43dca84a72a2743e26b6712ebf
Очікуване значення :
5-10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Товарний сорт
ID: 7199d07aa42a4974a5240db144f9d615
Очікуване значення :
перший
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3d3649b875bd4091a4b72459d6099e0d
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Цибуля ріпчаста рання
ID: 4d1c6bbd76db41f3ae64bf3f4061be5d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 01c802651aed4634819eb5da937969dc
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Найбільший поперечний діаметр
ID: e6630e8f70ce475195bf628e22c0afbf
Очікуване значення :
від 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Товарний сорт
ID: 5d1bb2d5c55d42a687c15d6cf3b3c4bb
Очікуване значення :
вищий
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 861991d878014d7da5f2473110269277
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Товарний сорт
ID: 85434d789fce428b9a4c786cedcc8850
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 27.11.2024 20:02
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 018ee62757c34d8996d83c7a95d7b388
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження