Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (Ребро свинне, печінка яловича та інше)
МІСЦЕ ДОСТАВКИ: Зона відчуження, проммайданчик, ДСП ЧАЕС, їдальня АПК-1. Транспорт Постачальника або будь-якого перевізника вантажу (транспортні витрати за рахунок Постачальника).
УМОВИ ПОСТАЧАННЯ: Товар поставляється з 01 січня до 31 грудня 2025 року, один раз в квартал (до 11:00) згідно з поданою Покупцем Заявкою, яка містить інформацію щодо дати, обсягу та місця постачання товару.
УМОВИ ОПЛАТИ: Оплата Покупцем за поставлений товар здійснюється шляхом перерахування коштів на банківський рахунок Постачальника після переходу права власності на товар, відповідно до пункту 5.11 Договору, протягом 20 робочих днів.
Переможець відбору надає на електронну адресу Замовника a.kokoshyn@chnpp.gov.ua заповнений проект договору у частині Специфікації та реквізитів Постачальника.
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d58326f396c3475eac13c091599a702f
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Відповідність стандарту
ID: e4d9400e3d0046569c6ea08a306e870c
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Термічний стан
ID: 5a11ccbc1b5947deaf449d9db61c8a1f
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Частина
ID: d254a305a2ce48e5ab0b413413217514
Очікуване значення :
ребро обрізне
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5b3be7eab74d446dbaf59cb4510b47ce
Критерій стосується номенклатури Суповий набір, заморожений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 63f8ecf6d70e47f8a8ba2d58a3ebc6e8
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Термічний стан
ID: b7fca95f72a040e0bc47b3c2e89170da
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Частина
ID: 50224f5e7dee452ba323b206e5af26d1
Очікуване значення :
суповий набір
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 75968d0e43eb4650b46ccfa838727998
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
З шкірою
ID: 2b0f177cfc5b494abcd39756b95fdcc4
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Наявність кісток
ID: 738af2590528404ba8428cc763375093
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 150301be4ca34001b86d9ba6d0b7773a
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Термічний стан
ID: de6bedef53b044e08188ce0a5469737e
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Частина
ID: da91528156f441b18cb73c260deaedd3
Очікуване значення :
стегно
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a2bf109486dd4334afa7710c31d9c576
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Наявність кісток
ID: 2232c173662041929b67ba905492dd61
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
З шкірою
ID: e583e6e12fcf4381a256beb7ed1e55de
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a06cc002db984c27818b5cf2d0e38fe9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Термічний стан
ID: 124620607e734aed977a6ed750a4e39f
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Частина
ID: 4f74fee43f9f4fb39a0b91a2f7c01b4b
Очікуване значення :
філе
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4d44a67ee3dd4f2cb2f41dff0597d137
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Термічний стан
ID: c1a43fbe2df5408aa8c6a7df1d79ac41
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Частина
ID: a4836a928a9540478cbc16869bd7415a
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Вид
ID: 3de596a95e374a5babef9112b4b75f7c
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f1d2876b904f4c8abe60557e2719b577
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Відповідність стандарту
ID: f27de63adceb41fbb75f161c22865204
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Термічний стан
ID: 2cbfba4139b84a4693086fb4aad84182
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Частина
ID: d43a3bfecaba41228098c9045243caed
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8f259b4793584ebba002f7b2a7d5cab3
Критерій стосується номенклатури Блок із свинини знежилованої заморожений, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Відповідність стандарту
ID: c5e4c2c8bec64fd78696a54e74ec066f
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Термічний стан
ID: 92a1025bb8744b3b9922b1eae07edd2d
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Частина
ID: accd2a4b79c442dca1150fe709ff0960
Очікуване значення :
блок із знежилованого м'яса
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1e4b40a853d5444e8772a407d068f3ed
Критерій стосується номенклатури Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Розмірний ряд
ID: 56aeca9b657b4821be636348169c2dcf
Очікуване значення :
маса шматків у блоці не менше 200 г
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Відповідність стандарту
ID: 10e62f5e4b4d46ea930f4c75fc178a8e
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Сорт
ID: 223b5cd52485475eb5389181e01eb295
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Термічний стан
ID: 001194850f6646feb0eea3bf01a307c8
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Частина
ID: 997fbea0b79d4096a1ba0f859085c6ad
Очікуване значення :
блок із знежилованого мяса
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 15:31
Вид
ID: 18630e77e8de40158f684c9b31c87640
Очікуване значення :
яловичина
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження