• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

М"ясо (М"ясо яловиче (лопаткова частина охолоджена); М"ясо свиняче (лопаткова частина охолоджена); М"ясо куряче (філе охолоджене) 1 категорія

Завершена

43 359.45 UAH з ПДВ
Номер: 438170e9ba944248bed7e13577530c61
Внутрішній номер закупівлі: 27241213
Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-11-24-011551-a   
Замовник: ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) №1 "КАЛИНОНЬКА" ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Контактна особа: Галина Кава +380990599295 kalynonka1@gmail.com
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Вид предмету закупівлі: Товари
Очікувана вартість: 43 359.45 UAH з ПДВ

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М"ясо яловиче (лопаткова частина охолоджена)
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 16.197 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 76018, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Вовчинецька, 9 На карті
М"ясо свиняче (лопаткова частина охолоджена)
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 34 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 76018, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Вовчинецька, 9 На карті
М"ясо куряче (філе охолоджене) 1 категорія
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 148 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 76018, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вулиця Вовчинецька, 9 На карті

Результати торгів

Учасник
Ціна пропозиції
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "М'ЯСО КАРПАТ"
Ціна пропозиції 43 359.45 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
24.11.2025 14:41
Документи 0
Скарги 0

Контракти

Номер: bdd14e364f4942dcbf72e0b531e63857
Ідентифікатор договору: UA-2025-11-24-011551-a-a1
Постачальник: ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "М'ЯСО КАРПАТ"
Номер договору: 43
Сума договору: 43 359.45 UAH з ПДВ
Сума договору: 36 132.88 UAH без ПДВ
Період дії договору: 19.11.2025 00:00 - 31.12.2025 00:00
Дата підписання: 19.11.2025 14:35
Статус:
Підписаний
pdf
43 м.ясо.pdf