• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Сирні продукти

Сир свіжий 9%

Завершена

12 800.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 128.00 UAH
Номер: d78a028638c3447d8bf6b5917f713fce
Внутрішній номер закупівлі: 1133809
Ідентифікатор закупівлі: UA-2017-08-11-001749-b   
Замовник: КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КАМ'ЯНСЬКИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
Контактна особа: Ганна, Ольга, Тетяна Кліценко, Біленко, Вороніна +380569232672 drdndz@ukr.net
Класифікатор ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продуктиАналіз за цим CPV
Очікувана вартість: 12 800.00 UAH з ПДВ
Мінімальний крок аукціону: 128.00 UAH
Період уточнення: 11.08.2017 19:33 - 17.08.2017 18:00
Період прийому пропозицій: 17.08.2017 18:00 - 22.08.2017 20:00
Аукціон: 23.08.2017 15:13 - 23.08.2017 15:34
Період кваліфікації: 23.08.2017 15:34 - 28.08.2017 19:53
Період завантаження договору: 23.08.2017 15:34 - 12.09.2017 15:34

Тендерна документація

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Сир свіжий 9%
Код ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти
Кількість 320 кілограм
Період постачання 01.09.2017 - 26.12.2017
Місце постачання 51931, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, Спортивна, 33 На карті

Результати торгів

Учасник
Початкова пропозиція
Підсумкова пропозиція
Результати кваліфікації
Док-ти
Пропозиція
ФОП Ардель

Оскарження: 23.08.2017 15:34 - 30.08.2017 19:53
Початкова пропозиція 9 920.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
9 500.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Переможець
28.08.2017 19:53
Документи 8
Скарги 0
ФОП Варакута Олена Володимирівна
Початкова пропозиція 9 520.00 UAH з ПДВ
Підсумкова пропозиція
9 520.00 UAH з ПДВ
Результати кваліфікації
Не розглядався
Документи 3
Скарги 0

Контракти

Номер: f83d36a2ff0143e6840cc09cb3347345
Ідентифікатор договору: UA-2017-08-11-001749-b-a1
Постачальник: ФОП Ардель
Номер договору: 09-П/А/СК
Сума договору: 9 500.00 UAH з ПДВ
Сума договору: 0.00 UAH без ПДВ
Період дії договору: 04.09.2017 00:00 - 31.12.2017 00:00
Дата підписання: 04.09.2017 10:00
Статус:
Підписаний
pdf
сир 1.pdf
pdf
сир дод.pdf