• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП
  • Prozorro Market

Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

Оголошено тендер

57 600.00 UAH
Номер: 394ed72289514e39badce390a49ca1a4
Ідентифікатор плану: UA-P-2024-10-15-004661-a
Тип процедури: Запит (ціни) пропозицій
Закупівельник: Комунальний заклад вищої освіти "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"
Замовник: Комунальний заклад вищої освіти "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"
Очікувана вартість: 57 600.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Примітки: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг. Код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (уточнюючий Код 15112130-6 Курятина (Філе куряче, охолоджене); уточнюючий Код 15113000-3 Свинина (Лопатка свинна без кістки, охолоджена) 1. Філе куряче, охолоджене Код 15112130-6 Курятина: 300 кг - філе куряче, охолоджене; - поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів; - на розрізі м'ясо не липке; - консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів; - м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. 2. М'ясо (лопатка свинна, охолоджена) ДК 021:2015 15113000-3 Свинина. М'ясо (лопатка свинна без кістки, охолоджена): 312 кг - М'ясо має бути охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. - М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. - По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. - По консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною. - Не допускаються дрібні частки та обрізки. 1. Продукція має постачатися дрібними партіями відповідно до графіка поставок згідно із заявками Замовника, здійсненими засобами телефонного зв’язку або електронною поштою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. 2. Умови поставки: Товар постачається окремими партіями за заявками Замовника до 31.12.2024року. Адреса поставки: Комунальний заклад вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського», майдан М. Грушевського, 1, м. Бар, Жмеринський район, Вінницька обл., 23000. Оплата після поставки товару, відповідно видаткової накладної протягом 30 (тридцяти) календарних днів 3. Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами запиту ціни пропозицій, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів, визначених в заявках Замовника. 4. Строк поставки – з дати укладання договору до 31 грудня 2024 р. 5. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.
Річний план закупівлі на: 2024
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Жовтень 2024
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 15.10.2024 10:50

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 180 кілограм
Період постачання до 31.12.2024
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 180 кілограм
Період постачання до 31.12.2024

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума57 600.00 UAH