Попередні версії

Дата створення - 08.07.2025 15:49   Дата архівування - 11.07.2025 19:37
Наявність в учасника працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід (п. 2 ч. 2 ст. 16 Закону)
Документ
Підтвердні документи (на кожного працівника, які будуть задіяні безпосередньо у наданні послуг)(Учасник повинен надати підтвердження наявності у щонайменше двох працівників, які пройшли навчання щодо впровадження, розробки та застосування системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог ISO 22000:2018 (або еквівалентної системи, яка відповідає вимогам чинного законодавства України та міжнародним стандартам у сфері безпечності харчових продуктів). На підтвердження учасник у складі пропозиції надає скановані копії іменних сертифікатів/посвідчень про проходження навчання з ISO 22000:2018 або еквівалентного стандарту з безпечності харчових продуктів. Сертифікати повинні бути видані акредитованими навчальними установами або сертифікаційними органами. У разі надання сертифікатів іншого зразка (наприклад, щодо HACCP або іншої системи управління безпечністю), учасник повинен додати пояснення щодо відповідності такого документа вимогам ISO 22000:2018 або чинного законодавства України)

Документ
Підтвердні документи (на кожного працівника, які будуть задіяні безпосередньо у наданні послуг)(Копії медичних книжок (медична книжка повинна бути чинною на момент подання тендерної пропозиції та під час надання послуг; оформлена відповідно до вимог Міністерства охорони здоров’я України; мати відмітки про обов’язкові обстеження та щеплення та регулярне проходження медоглядів))

Документ
Підтвердні документи (на кожного працівника, які будуть задіяні безпосередньо у наданні послуг)(Витяги з документів, що передбачені законодавством, які підтверджують наявність правовідносин учасника з відповідними працівниками (трудові книжки, або наказ про призначення на посаду, наказ про сумісництво, трудовий договір, тощо))

Документ
Довідка(Довідка за формою, наведено у п. 1.2.1 Додатку 2 до Тендерної документації)