Пропозиція учасника

Найменування товару:
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Кількість/одиниці виміру:
2500 кілограм
Ціна за одиницю:
---
Технічні характеристики:
Термічний стан
охолоджене
Частина
гомілка
Наявність кісток
Так
Відповідність ДСТУ 3143
Так
З шкірою
Так

Найменування товару:
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Кількість/одиниці виміру:
300 кілограм
Ціна за одиницю:
---
Технічні характеристики:
Частина
печінка
Термічний стан
охолоджене
Відповідність ДСТУ 3143
Так

Найменування товару:
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Кількість/одиниці виміру:
3500 кілограм
Ціна за одиницю:
---
Технічні характеристики:
Термічний стан
охолоджене
Відповідність стандарту
ДСТУ 4590
Частина
м'якоть без кістки

Найменування товару:
Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Кількість/одиниці виміру:
2000 кілограм
Ціна за одиницю:
---
Технічні характеристики:
Частина
крило 2 фаланги
Відповідність ДСТУ 3143
Так
Термічний стан
охолоджене

Найменування товару:
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Кількість/одиниці виміру:
4000 кілограм
Ціна за одиницю:
---
Технічні характеристики:
Відповідність ДСТУ 3143
Так
Частина
кури-тушки
Термічний стан
охолоджене

Найменування товару:
Печінка свинна, охолоджена
Кількість/одиниці виміру:
300 кілограм
Ціна за одиницю:
---
Технічні характеристики:
Термічний стан
охолоджене
Частина
печінка

Найменування товару:
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Кількість/одиниці виміру:
1000 кілограм
Ціна за одиницю:
---
Технічні характеристики:
Відповідність ДСТУ 3143
Так
Наявність кісток
Частина
філе
З шкірою
Термічний стан
охолоджене

Найменування товару:
Печінка яловича, охолоджена
Кількість/одиниці виміру:
300 кілограм
Ціна за одиницю:
---
Технічні характеристики:
Термічний стан
охолоджене
Частина
печінка
Вид
яловичина